Mitä pidemmälle kampanja etenee, sen selvemmäksi käy, että nukkuvien puolueessa on todella paljon pienituloisia eläkeläisiä. He ovat oikeutetusti loukkaantuneita päättäjille. Aina ennen vaaleja ehdokkaat lupaavat hoitaa pieneläkeläisten asiat kuntoon. Mutta mitään ei tapahdu. Päinvastoin, liian usein olen vaalitilaisuuksien yhteydessä saanut kuulla, kuinka vuodenvaihteessa leskeneläke on pienentynyt 100 eurolla.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Onko meillä oikeus kohdella ikäihmisiämme näin? Mielestäni ei ole. Me työikäiset olemme vastuussa tästä epäkohdasta. On kyse arvovalinnoista!

Pienituloiset eläkeläiset ovat monien muiden tavoin menettäneet uskonsa poliittisiin päättäjiin ja sen vuoksi on korkea aika, että joku ottaa heidän tilanteensa korjaamisen sydämenasiakseen. ”Kansanedustajat ovat kyllä pitäneet huolta omista palkankorotuksistaan ja kaikenmaailman optioista, mutta ovat unohtaneet tyystin eläkeläiset, opiskelijat ja kaikki muut heikoimmassa asemassa olevat”, näin kuuluu ääni vaalikentällä.

 

Kahtiajakautuminen on todellista Suomessa. Monilla menee todella hyvin, mutta toisilla taas elämän hallinnassa pysyminen ei enää onnistu. Riippumatta vaalituloksesta, korjausta on saatava aikaan. Itse olen valmis tekemään kaikkeni saadakseni nämä nukkuvat äänestämään ja uskomaan, että politiikassakin muutos on mahdollinen.