Vaalityö on ollut antoisaa. Viime viikon tilaisuuksien lisäksi markkinatorilla Lahdessa tarjottiin reilut 800 annosta kalakeittoa – tietysti Bjarne Kalliksen reseptin mukaan. Upea kokemus. Tämä viikko on ollut paneelien loppukiriä Sotilasmusiikkimuseolta työttömien toimintakeskus Takataskuun, ja kaikkea mahdollista siltä väliltä. Hyvä näin. Kiekkovalmentajan vaimona tiedän, että kiekko liikkuu viimeiseen summerin ääneen asti. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vielä on kolme päivää jäljellä. Huomenna poikkean puoluetoimistolla ja KD-lehden toimituksessa. Ennakkoäänestyksen alkamisen jälkeen olen saanut runsaasti viestejä, että minua on äänestetty. Mukavalle se tuntuu. Olen tehnyt parhaani, mutta olen hyvin tietoinen siitä, että paljon on jäänyt myös tekemättä. Vastaanotto ja suhtautuminen kristillisdemokraatteihin on ollut huomattavasti positiivisempaa ja rohkaisevampaa kuin aiemmin. Sunnuntaina punnitaan, mitä tehty työ on saanut aikaan.

 

Tuloslaskentaa seuraan vaalivalvojaisissa Hotelli Pasilassa yhdessä puolueväen kanssa. Toivon vaalivoittoa, ”veret seisauttavaa vaalivoittoa”, kuten Lahden radiossa tänä aamuna arvioitiin. Toivon KD:lle valtakunnallista menestystä ja kahta kansanedustajan paikkaa Hämeen vaalipiiriin. Odotan ihmettä - nöyrin mielin.