Palasin juuri kotiin toritapahtumasta Heinolasta. Vaalikiertueen aikana ovat parasta olleet ihmisten kohtaamiset. Niin moninaisia ovat ihmisten elämäntilanteet. On ollut rohkaisevaa, miten äänestäjät ovat antaneet tunnustusta kristillisdemokraattien paremmalle perhepolitiikalle ja inhimillisemmälle vanhustenhuollolle. Tinkimätöntä ihmisarvon puolustamista sekä vapauden ja vastuullisuuden tasapainon periaatetta tarvitaan.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Karjalaiset sukujuuret ovat mielenkiintoiset. On jälleen kerran tullut todistetuksi, että sukulaissielun tunnistaa hyvinkin lyhyen tapaamisen perusteella. Heinolan torilla oli myös mukava palata pieneksi hetkeksi 20 vuotta ajassa taaksepäin. Tapasin perheenisän, jonka vaimo oli samoihin aikoihin synnytysosastolla kuin minäkin. Mukava sattuma. Molempien perheiden pojat ovat parasta aikaa suorittamassa varusmiespalvelustaan. Kuinka nopeasti aika vieriikään.

 

Iltapäivällä siirrymme koko perheen voimalla kisamonttuun seuraamaan perinteisiä Salpausselän kisoja, jotka huipentuvat mäkikisaan ja ilotulitukseen. Sunnuntaina onkin vuorossa lepopäivä.